Történetünk

Mint minden történetnek, a Winterbabynek is van egy kezdete. Ami hol máshol is kezdődhetne, mint a gyerekeknél? 

Felelős szülőként mindenki a legjobbat szeretné gyermekének. Amikor kislányunk megszületett, sok mindent összeolvastunk az interneten arról, hogy milyen a példa értékű nevelés és mire van szüksége a legkisebbeknek ahhoz, hogy egészséges és kiegyensúlyozott gyermekké váljanak.

Amit kivétel nélkül minden pszichológus, védőnő és gyermekorvos kifejezetten ajánl, az a kellő mennyiségű szabadtéri játék és felfedezés. Igen ám, de ekkor ütközünk bele abba az akadályba, ami a hidegebb idők beköszöntével jön el. A szélben, az esőben, a hidegben ugyanis kellő öltözet hiányában a kisgyermekek hajlamosak úgy megfázni, hogy utána hetekig nem lábalnak ki a betegségből.

Ez pokollá tudja tenni mind a gyermek, mind a szülő életét. Ilyenkor jön el a kényszerű szobafogság ideje, amikor nem engedhetjük le az udvarra, ahol a többiek önfeledten játszanak, hiszen könnyen visszaeshet a betegségbe és megfertőzheti a többit. Ilyenkor kerül elő a hírhedt orrszívó és ilyenkor jönnek el a hosszú éjszakázások is, mikor aludni sem tud a fájós torkától, vagy a láztól.

Sokáig nem találtuk meg a megoldást ezekre a problémákra, mert nagyon nehéz volt olyan gyermekoverált vásárolni, ami tényleg vízhatlan, valóban meleg, viszonylag könnyen rá lehet adni a sokszor ellenálló, dackorszakos két évesre, jól néz ki, és nem túl drága. Gyakorlatilag nem találtunk a piacon ilyen terméket, így kénytelenek voltunk legyártatni sajátunkat, horribilis áron.

Miután ez a prototípus minden kívánalmunknak megfelelt, és egy egész szezonon át teszteltük kislányunkon, elhatároztuk, hogy szeretnénk megosztani a felhőtlen téli játék élményét más szülőkkel és gyermekekkel is. Kialkudtunk egy kiváló árat egy nagyobb mennyiség legyártására és mivel már korábban is foglalkoztunk webáruházakkal, így született meg a Winterbaby.

felhotlen-moka-a-winterbaby-overalban
winterbaby-tortenetunk-oldal-macbookon